Ton Henskens

Ik ben 67 jaar oud, vader van 3 kinderen en opa van 6 kleinkinderen.  Ben ondernemer, eigenaar van een Onderhoudsbedrijf en Verfgroothandel. Mijn interesses liggen vooral bij onderwijs en ondernemen. Jaren lang heb ik startende ondernemers opgeleid en begeleid. Ik zie mezelf als een echte volksvertegenwoordiger,die makkelijk bereikbaar is voor een ieder die met een vraag of een probleem zit.

Achtergrondinformatie

Ton Henskens is al meer dan 40 ondernemer in Rijswijk en Den Haag. Daarnaast is hij docent bij de vakopleiding schilders- en afwerkingsbedrijven, waar hij o.m. de ondernemerscursus verzorgt. Vakonderwijs is zijn passie. Ook helpt hij startende ondernemers. 
De politiek is voor Ton niet vreemd, daar hij de afgelopen 20 jaar verschillende functies in de Rijswijkse politiek heeft bekleed. De meest recente waren vice-voorzitter en voorzitter van de Rijswijkse VVD. Ton beschikt, door uiteenlopende funkties, in de maatschappij, zoals voorzitter bewonersorganisatie en budgettering voor gezinnen, over een breed netwerk. Rijswijk is een fijne gemeente om in te wonen, werken en recreeren. Dit moet zo blijven. Ton denkt door zijn lidmaatschap van de nieuwe VVD fracie, hier een wezenlijke bijdrage aan te kunnen leveren.