Coen Sleddering

Coen Sleddering

Raadslid en fractievoorzitter VVD Rijswijk

Ik ben sinds 1978 woonachtig in Rijswijk met mijn vrouw en voorheen met onze drie zonen die in Rijswijk zijn opgegroeid, maar nu wonen in Den Haag, Rotterdam en Londen. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn huis in Frankrijk in de Bourgogne Morvan.

Naast het werk ben ik ook altijd bestuurlijk actief geweest in de Rijswijkse samenleving. Eerst via het schoolbestuur PCBR (Prins Mauritsschool), toen als voorzitter van de Rijswijksche Hockeyclub (RHC) en als voorzitter van de Raad van Toezicht van Trias, Centrum voor de Kunsten. Daarnaast ben ik negen jaar lid geweest van de Raad van Commissarissen van Vidomes. 

Als raadslid zet ik mij in via de VVD voor Rijswijk, waar het prettig wonen en werken is. Er gaan heel veel dingen goed in Rijswijk en Rijswijk staat er goed voor vergeleken met veel andere gemeenten. Dat komt mede door de jarenlange bestuurlijke inzet van de VVD in het stadsbestuur van Rijswijk. Waar zaken niet goed gaan, werkt de VVD hard aan het verbeteren daarvan met creatieve oplossingen in het belang van de burgers en ondernemers in Rijswijk. Laten wij daarom vooral niet te veel somberen over wat er niet goed gaat, maar tevreden zijn met de zaken die wel goed gaan en hard werken om Rijswijk beter te maken.

Na een jarenlange carrière als directeur/manager communicatie bij diverse bedrijven en organisaties ben ik met pensioen en ben ik nu actief als ondernemer via mijn eigen managementadviesbureau. Onder andere ben ik Voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Woningbouwvereniging Hoek van Holland. 

Sinds 6 juni 2017 ben ik raadslid voor de VVD in Rijswijk. Ik vind dat een grote eer en doe dat met heel veel plezier en met de volgende uitgangspunten: 

  • Bevlogen en pragmatisch.
  • Daadkrachtig en verantwoord.
  • Met verstand, respect en humor.
  • Met ruim baan voor ondernemers en steun aan individuen die zelf echt niets meer kunnen.
  • En last but not least: altijd met een strenge blik op de portemonnee van de gemeente en dus het geld van alle inwoners van Rijswijk.

Ga in gesprek met Coen.
App naar 06 16 38 73 71
of mail csleddering@rijswijk.nl