Politiek café met Ankie Broekers-Knol

Op maandag 25 november jl. vond er weer een Politiek Café van de Rijswijkse VVD plaats. Veel belangstellenden hadden hun weg gevonden naar Ton’s Muziekcafé.

Deze maand was Ankie Broekers-Knol te gast. Mevrouw Broekers-Knol (VVD) is de Voorzitter van de Eerste Kamer. Spreekstalmeester René van Hemert heette haar van harte welkom bij het Rijswijkse Politiek Café.

Ankie Broekers-Knol ging in op de huidige politieke ontwikkelingen waarbij diverse onderwerpen aan de orde kwamen. Dit alles was aanleiding voor discussie en leidde tot de nodige vragen van de aanwezigen waar Broekers-Knol op in ging.

Na afloop werd aan Ankie Broekers-Knol, zowel namens Ton’s Muziekcafé als de Rijswijkse VVD, een attentie aangeboden als dank voor haar optreden.

Eerder die avond had lijsttrekker René van Hemert het verkiezingsprogramma 2014 - 2018 van de Rijswijkse VVD gepresenteerd. Hij had het genoegen mevrouw Broekers-Knol het verkiezingsprogramma te mogen aanbieden.

Volgens goede traditie werd de avond afgesloten met het tappen van een goed glas bier door de gast. Het was kortom weer een zeer geslaagd Politiek Café met een interessante gast in het gastvrije en sfeervolle Ton’s Muziekcafé!