Even voorstellen: Coen Sleddering

In de serie ‘even voorstellen’ maken we kennis met Coen, de lijsttrekker van de VVD lijst (lijst 4).

Coen Sleddering is lid van en fractievoorzitter VVD in de Rijswijkse gemeenteraad en een vertrouwd gezicht in Rijswijk. Hij woont sinds 1978 met zijn echtgenote in Rijswijk waar ook hun drie zonen zijn opgegroeid.

Na een jarenlange carrière als directeur/manager communicatie bij diverse bedrijven en organisaties is hij actief als ondernemer met zijn eigen managementadviesbureau. Ook op bestuurlijk vlak is hij actief geweest in de Rijswijkse samenleving. Eerst via het schoolbestuur van de Prins Mauritsschool, toen als voorzitter van de Rijswijksche Hockeyclub en tot voor kort als voorzitter van de Raad van Toezicht van Trias. Daarnaast is het negen jaar lid geweest van de Raad van Commissarissen van Vidomes.

Over de resultaten van de VVD zegt hij: “Rijswijk staat er goed voor, mede dankzij de vele VVD bestuurders die onze stad hebben gediend. Gaat alles goed dan? Nee er zijn ook dingen die beter kunnen en moeten. En daar wil de VVD hard aan werken in het belang van de burgers en bedrijven van onze stad”.