Van de Beatrixlaan naar de Bogaard: Provinciale statenfractie VVD Zuid-Holland op bezoek in Rijswijk

Provinciale statenfractie VVD Zuid-Holland bezoekt de Bogaard

'De VVD Rijswijk is trots dat wij een groot netwerk hebben in de regio en de provincie om deze problemen aan te pakken en op te lossen.'

Op 16 juli 2021 kwam een delegatie van de VVD Zuid-Holland op bezoek naar Rijswijk. Statenleden René van Hemert, Laurine Bonnewits en Peter van Waaij kregen van het college en de fractie van de VVD Rijswijk een rondleiding door de Bogaard, een presentatie over de toekomst van het nieuwe stadscentrum en gingen in gesprek over wonen en bereikbaarheid. De Prinses Beatrixlaan is hierbij ook uitgebreid aan de orde gekomen. De Prinses Beatrixlaan is een belangrijke toegangsweg die dwars door Rijswijk loopt. De VVD Rijswijk, en de gemeenteraad, willen deze weg al lang ondertunnelen. Het was goed om hierover te spreken met de statenleden, te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en om het enthousiasme te zien over de mooie plannen die in Rijswijk zijn gemaakt. 

Ondertussen heeft de gemeenteraad van Rijswijk, tot vreugde van de VVD Rijswijk, €30 miljoen gereserveerd voor de ondertunneling van de Prinses Beatrixlaan. Voor Rijswijk is dit een serieuze oplossing om de problemen rondom de Prinses Beatrixlaan aan te pakken. Dit signaal naar onze partners in de regio is nodig: we zijn hier serieus over, ga met ons in gesprek en laten we met elkaar deze belangrijke toegangsweg ondertunnelen in het belang van de gehele regio!

We houden de contacten zeker aan en zullen regelmatig met elkaar schakelen over de problemen die in deze regio spelen. Want Rijswijk en de regio hebben veel problemen die we niet alleen kunnen oplossen. Hiervoor moeten we met elkaar samenwerken. De VVD Rijswijk is trots dat wij een groot netwerk hebben in de regio en de provincie om deze problemen aan te pakken en op te lossen. 

Vragen, ideeën, opmerkingen? Ga in gesprek met de fractie (fractie@vvdrijswijk.nl) en met René van Hemert (r.van.hemert@pspzh.nl)!