Met verstand, vertrouwen en hoop de toekomst in: Coen Sleddering benoemd tot lijsttrekker VVD Rijswijk!

Coen Sleddering benoemd tot lijsttrekker VVD Rijswijk


Wat de VVD Rijswijk vooral zal doen is vooruitkijken naar de toekomst: een nieuwe periode van herstel met verstand, vertrouwen en hoop!


Gisteravond is Coen Sleddering door de leden van de VVD Rijswijk benoemd tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

 

Dankbaar, strijdbaar, verstandiger

 

Coen is onze huidige fractievoorzitter. Hij is zeer dankbaar voor het vertrouwen van de leden en gaf aan met veel overtuiging en hoop de verkiezingscampagne in te gaan. ‘Met een mooi verkiezingsprogramma en goede en daadkrachtige kandidaten staat de VVD Rijswijk klaar om burgers en het Mkb in Rijswijk te vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Dat is hard nodig, want het kan zo veel beter en verstandiger in Rijswijk.

 

Zorgelijke positie van Rijswijk

 

De financiële positie van Rijswijk is zeer zorgelijk in tegenstelling tot wat het huidige college beweert. In de volgende periode zal er niet veel financiële ruimte zijn voor allerlei nieuwe initiatieven, maar zal in eerste instantie de boel echt op orde moeten worden gebracht. Dit is ook hard nodig om Rijswijk vooruit te kunnen helpen richting de toekomst.’ aldus Coen.

 

Natuurlijk zal de huidige fractie van de VVD Rijswijk bij de verkiezingen ook verantwoording afleggen voor de inzet in de afgelopen vier jaar. Het was een hectische raadsperiode waarin de VVD Rijswijk in de oppositie terechtkwam.  Coen: ‘Wat de VVD Rijswijk vooral zal doen is vooruitkijken naar de toekomst: een nieuwe periode van herstel met verstand, vertrouwen en hoop! De VVD Rijswijk zal altijd beschikbaar zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor het bestuur van onze mooie stad.

 

Verkiezingsprogramma vastgesteld

 

Tijdens de ledenvergadering werd ook het verkiezingsprogramma voor de komende vier jaar vastgesteld. Er was veel waardering voor het werk van de verkiezingsprogrammacommissie. Veel goede amendementen werden ingediend om het conceptprogramma aan te vullen. De leden hebben ook de groslijst met kandidaat-raadsleden vastgesteld en zullen aan de hand hiervan eind november de volgorde op de lijst bepalen.

Coen een keer uitnodigen voor een gesprek of een bezoek? Stuur vooral een mail naar campagne@vvdrijswijk.nl!

Ga in gesprek met de fractie en Coen! Csleddering@rijswijk.nl