Dank voor de mooie en gezellige politieke cafés! Bestuurslid Mark Berg afgetreden

Bestuurslid Mark Berg afgetreden


Bestuurslid Mark Berg is afgetreden omdat zijn termijn erop zat. Na jaren trouwe dienst als bestuurslid van de VVD Rijswijk kan Mark met een gerust hart zijn portefeuille overdragen.


Woensdagavond 27 oktober is bestuurslid Mark Berg afgetreden omdat zijn termijn erop zat. Na jaren trouwe dienst als bestuurslid van de VVD Rijswijk kan Mark met trots terugkijken en met een gerust hart zijn portefeuille overdragen. 


De afgelopen jaren was Mark de drijvende kracht achter de kenmerkende politieke cafés van de VVD Rijswijk. Voor het politiek café heeft Mark het keer op keer voor elkaar gekregen om de meest bijzondere sprekers uit te nodigen van ministers en Kamerleden tot de burgemeester en de gemeenteraadsfractie. Het politiek café is daarmee het kenmerkende aspect gebleven van de gezelligheid van de VVD Rijswijk!


Bestuursvoorzitter van de VVD Rijswijk William Begthel dankte Mark namens het bestuur voor zijn jarenlange inzet. Hij sprak de hoop uit dat Mark zeker niet stil zal gaan zitten en actief blijft in ons mooie netwerk. 


Lid van de VVD en geïnteresseerd in een bestuursfunctie binnen de VVD Rijswijk? Ga vooral een keer met het bestuur in gesprek via secretaris@vvdrijswijk.nl 

Vragen aan de gemeenteraadsfractie? Ga in gesprek via fractie@vvdrijswijk.nl