Coen Sleddering over de verkiezingsuitslag: hard werken aan herstel en een nieuw profiel voor de VVD Rijswijk

Coen Sleddering over de verkiezingsuitslag: hard werken aan herstel en een nieuw profiel voor de VVD Rijswijk

'We besturen graag mee, we pakken onze verantwoordelijkheid en gaan vanuit de gemeenteraad aan de slag voor Rijswijk. Om goed te houden wat goed is en beter te maken wat beter kan. Tot snel!'

De VVD Rijswijk dankt iedereen die op ons heeft gestemd, leuke en interessante gesprekken met ons heeft gevoerd en heeft geholpen met de campagne. We hebben het naar onze zin gehad en zijn nog gemotiveerder om aan de slag te gaan voor Rijswijk. 

Onder andere landelijke sentimenten en de lage opkomst hebben helaas niet goed uitgepakt voor de VVD Rijswijk. We zullen ons verlies pakken en hard werken aan herstel en een nieuw profiel voor de VVD Rijswijk. We pakken onze verantwoordelijkheid, want eerst moeten we met elkaar zorgen dat er een goed college komt om de stad stabiel te besturen. Als tweede moeten we zo snel als mogelijk starten met de procedure om een nieuwe burgemeester voor Rijswijk te zoeken. 

We besturen graag mee, we pakken onze verantwoordelijkheid en gaan vanuit de gemeenteraad aan de slag voor Rijswijk. Om goed te houden wat goed is en beter te maken wat beter kan. Tot snel!