VVD Rijswijk op bezoek bij Restaurant, Hotel en Spa Savarin

VVD Rijswijk op bezoek bij Restaurant, Hotel en Spa Savarin

Tijdens een informele bijeenkomst werd vrijdagmiddag feestelijk stil gestaan bij het feit dat na ruim vijf jaar voorbereiding en onderzoek gestart kan worden met de uitbreiding van Restaurant, Hotel en Spa Savarin in Rijswijk.

Eigenaar Patrick van Zuiden memoreerde dat hij ruim vijf jaar geleden aan toenmalig wethouder Economische Zaken René van Hemert de vraag stelde of hij eens wilde praten over zijn uitbreidingsplannen. Na veel onderzoek, diverse rapporten, de goedkeuring van provincie en gemeenteraad is het nu eindelijk zover: de omgevingsvergunning is nu onherroepelijk en de volgende stappen op weg naar de bouw kunnen gezet worden Een moment om op gepaste wijze bij stil te staan.

Van Zuiden had René van Hemert gevraagd een speciale feestelijke fles Italiaanse wijn te openen om te proosten op dit heugelijke feit. Ook aanwezig was de afgelopen dinsdag geïnstalleerde nieuwe wethouder van Economische Zaken Werner van Damme (VVD Rijswijk), die overigens direct vermeldde dat zijn voorganger Armand van der Laar (D66) de afgelopen periode zich heeft ingespannen om deze vergunningsaanvraag te regelen.

De Rijswijkse VVD wenst Patrick van Zuiden veel succes met het realiseren van de bouwplannen waarmee deze ondernemer Rijswijk wederom positief op de kaart zet.