Ruimte geven. Grenzen stellen. Rijswijkse VVD goed vertegenwoordigd op VVD congres

Ruimte geven. Grenzen stellen.

Rijswijkse VVD goed vertegenwoordigd op VVD congres

Zaterdag 23 september was het verkiezingscongres van de VVD in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Hier werden de kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen gepresenteerd en het verkiezingsprogramma vastgesteld. De Rijswijkse VVD was goed vertegenwoordigd met Jorke, Tineke, Edwin, Wouter, Sandra, Werner, René, Annemarie, Jordy en Martijn.

Het was een mooi een gezellig congres waar de Rijswijkse VVD weer veel mensen heeft kunnen spreken uit alle delen van het land. Rijswijk is geen eiland en samenwerking over de gemeentegrenzen heen is van groot belang om problemen in Rijswijk goed op te lossen. Daar blijft de Rijswijkse VVD zich voor inzetten.

Ook is gesproken over het verkiezingsprogramma. Zo nam onze kersverse fractievoorzitter Jordy het woord over het verkiezingsprogramma. Met een mooi, sterk en liberaal verhaal gaat de VVD de verkiezingen in. We gaan ruimte geven en grenzen stellen. Het verkiezingsprogramma van de VVD bevat mooie punten waar we in de gemeenten van Nederland mee aan de slag kunnen. De Rijswijkse VVD heeft via verschillende aanpassingen van het verkiezingsprogramma hier een mooie bijdrage aan kunnen leveren. Zo heeft onze wethouder Financiën Werner van Damme voorstellen gedaan over de financiën van gemeenten. Daarmee is de VVD klaar voor de verkiezingen van 22 november.