Rijswijkse VVD op bezoek bij Don Bosco

Rijswijkse VVD op bezoek bij Don Bosco

'Het was ontzettend leuk om weer een keer terug te zijn bij Don Bosco. Ik heb toen ik klein was altijd meegedaan met het Vakantiebos en hier mooie herinneringen aan overgehouden. Het is leuk om te merken dat de sfeer nog precies zo is als vroeger en dat de vele vrijwilligers nog steeds een warm hart hebben voor het goede werk wat ze doen.'

Vandaag is onze fractievoorzitter Jordy Loof op bezoek geweest bij Stichting Don Bosco Rijswijk.

Samen met de collega's van Beter voor Rijswijk, GroenLinks, Rijswijks-Belang, Wij., PvdA, ChristenUnie en PG&R gingen we in gesprek met Don Bosco over de situatie waar zij nu in zitten. Daarnaast hebben we kunnen zien wat voor mooi en goed werk Don Bosco Rijswijk doet voor veel kinderen uit Rijswijk en Den Haag.

Het is fijn om te zien dat het contact tussen de gemeente, alle partijen in de gemeenteraad en Don Bosco Rijswijk sterk is.

Als Rijswijkse VVD denken we graag mee met Don Bosco Rijswijk om ervoor te zorgen dat zij ook in de toekomst een mooie locatie hebben waar ze aan de slag kunnen. Het was goed om te horen dat de gemeente hier al actief over aan het nadenken is. We houden het zeker in de gaten.