Rijswijkse VVD op bezoek bij BBR en Energy Cave Plaspoelpolder

Rijswijkse VVD op bezoek bij BBR en Energy Cave Plaspoelpolder

Dinsdag 26 maart was de Rijswijkse VVD aanwezig bij de bijeenkomst van de BBR in de Energy Cave in de Plaspoelpolder. Een interessante bijeenkomst met een goede opkomst.

Als Rijswijkse VVD steunen wij onze Rijswijkse ondernemers. Vanuit de gemeenteraad en met onze wethouder Economische Zaken. Rijswijk is een prachtige plek om te kunnen ondernemen en te werken. Dat willen wij graag zo houden en verbeteren. Het is goed om ook via dit soort bijeenkomsten met ondernemers in contact te blijven.

De Energy Cave helpt mee bij de overstap van fossiele brandstoffen naar schone energie. De Energy Cave zorgt ervoor dat onderwijs, bedrijven en overheid elkaar op dit gebied beter kunnen vinden. Een belangrijk onderwerp, want we staan voor grote uitdagingen de komende jaren. Alleen met sterke samenwerking tussen onderwijs, bedrijven en overheid kan de energietransitie goed en snel plaatsvinden. Het is mooi om te zien dat Rijswijk een aantrekkelijke plek is waar dit soort initiatieven uitgevoerd kunnen worden.